Decemberi programajánló

Decemberben sem hagyunk program nélkül, közös kreatívkodásra invitálunk! 

Mutatjuk mivel várunk:

  • december 2-től Gerecse Geri mézeskalács mesevilága – gyertek és nézzétek meg a kiállításunkat és Geri téli kerti csodavilágát
  • december 7. Gerecse Geri Klub – tényleg szemét a szemét?  – régiből újat kreatív műhelyünkben új életet adunk a tárgyaknak  ( részvételi díj 2700.-Ft, melyben a foglalkozás ára és a nasiparti is benne van)
  • december 9. Adventi Geri kereső program és kézműves foglalkozás kicsinek és nagyoknak – keresd meg az elrejtőzött téli figurákat és nyerj, majd készíts velünk adventi díszeket (a program a kiállításra váltott belépővel látogatható)
  • december 14. Gerecse Geri Klub – Ajándék csodák a természetből – kerti séta majd kreatív műhely ( részvételi díj 2700.-Ft, melyben a foglalkozás ára és a nasiparti is benne van)
  • december 22. Karácsonyi Villámtábor – Édes karácsonyi készülődés – mézeskalács díszítés, karácsonyi csoki és még sok meglepetés kreatív műhelyünkből (a villámtábor 8-14 óráig tart, tízórait és ebédet biztosítunk a gyerekek számára, a program ára 5900.-Ft/fő, GreenTeam kedvezmény 10%)

Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

További információ:

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »