GERECSE GERI EXTRA

Egy program, ami összehozza a csapatot. Vezetett kiállítástúránkon fókuszba helyezzük a fenntarthatóságot, a klímaváltozást és a környezetvédelem alappilléreit. A GreenTeam csapatépítő programba pedig a környezeti és globális nevelés, valamint az interkulturális kommunikáció eszköztárát segítségül hívva állítottunk össze rövidebb és hosszabb játékos feladatokat. Nem egy szokványos feladványt, kvízt vagy tesztet kell megoldaniuk a résztvevőknek, inkább együttműködve, kreativitásukat, képzelő erejüket bevetve közösen ötletelhetnek. Közben a jókedvű szórakozás garantáltan nem marad el! Ezután pedig irány a Gerenday Kert, ahol kényelmes pokrócokon, párnákon egy igazi piknik élmény részese lehet a csapat – szendvicsek, zöldségek, gyümölcsök, limonádé és édesség vár Rátok.

Időtartam: kb. 150 perc

Ár: 5.250 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

Program

Zöld Jövő Kiállítás tárlatvezetéssel

Ha csoporttal érkeztek felkészült munkatársunk vezetésével merülhettek el a legkülönbözőbb fenntartható lehetőségek, és természeti témakörök világában. Zöld Jövő Kiállításunkban megtalálható információk mellett, rengeteg érdekességet és izgalmas kulisszatitkot tudhattok meg a vezetés alatt…

Szerinted mennyi energiára van szükség egy villanykörte felkapcsolásához? Próbáld ki! Tudod-e hány liter víz szükséges 1 kg marhahús előállításához? Csekkold! 

De igazi mamut fogakat is láthattok, sőt akár meg is érinthetitek, mint minden mást is, hiszen Zöld Jövő Kiállításunkban minden „megnézhető, megérinthető, megnyomható”! 

Bizonyos kérdésekkel behatóbban foglalkoznátok? Gyertek hozzánk Öko Élményórára! Csoportos programjaink között ezt is megtaláljátok.

Green Team Csapatépítő

Tanulj játszva és aktívan a fenntarthatóság és környezetvédelem különböző témáiról, miközben összekovácsolódsz csapatod tagjaival!
 
A GreenTeam csapatépítő egy igazi zöld csapatépítő program, melynek célja, hogy (45-60 percben) interaktív, játékos formában még mélyebben megismerjük korunk globális kihívásait, majd csapatban dolgozva, együttműködve keressünk megoldásokat.
 
Klímaváltozás, pazarlás, túlfogyasztás, kizsákmányolás, divatipar, erdőirtás, élőhelyek megszűnése, biológiai sokféleség csökkenése, fajkihalások, egyszer használatos műanyagok, mikroműanyagok és egyéb szennyezések, online élet, elszakadás a természettől és közösségeinktől, egészségtelen életmód… globális kihívások.
 
A környezeti és globális nevelés, valamint az interkulturális kommunikáció eszköztárát segítségül hívva állítottunk össze rövidebb és hosszabb játékos feladatokat. Nem egy szokványos feladványt, kvízt vagy tesztet kell megodaniuk a résztvevőknek, inkább együttműködve, kreativitásukat, képzelő erejüket bevetve közösen ötletelhetnek. Közben a jókedvű szórakozás garantáltan nem marad el!

Gerenday Piknik

Piknik kosár, óriás pléd, helyi ízek, csodás környezet… 
 
Ezek fogadják a Gerenday Piknik résztvevőit madárcsicsergős arborétumunkban. A minden évszakban gyönyörű színekben pompázó Gerenday Kertben a csoport rendelkezésére álló friss szendvicsek, finomságok, gyümölcsök, valamint finom frissítő italok közül biztosan mindenki megtalálja a számára legkedvesebb falatot. Éljétek át a klasszikus szabadtéri piknikezés felejthetetlen hangulatát.

40 fő feletti csoportlétszám és élményóra választása esetén a Holcim Emlékház kiállítását ingyen szakvezetéssel mutatjuk be, így 3 csoportban mindenki számára biztosítható a programokon való teljesértékű részvétel. Igény estén segítünk a hozzánk való eljutás megszervezésében is.

Természetesen mindegyik csomaghoz választható még programelem. Kollégáink szívesen adnak tanácsot, válaszolnak kérdésekre!

IDŐPONTFOGLALÁS​

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.