Öko élményórák

Iskolai falakon kívül, élményfalakon belül. Körbevesz bennünket az interaktív, színes, látványos közeg, egy téma a fókuszban! Járjuk együtt körbe a környezetvédelem, környezetismeret, legkülönbözőbb témáit, csoportos vezetett foglalkozás, kiállítás, és nagymozi-élmény segítségével! Úgy gondoljuk, így igazán megragad minden gyermekben a legfontosabb tudnivaló, és nyitott lesz, hogy még jobban megismerje környezetét!

Állandó tematikáink:
  • A szelektív hulladékgyűjtés
  • A víz drága kincs, avagy a víz körforgása
 

Minden tanévre, folyamatosan megújuló tavaszi, valamint őszi tematikával készülünk. Az éppen aktuálisan választható témákkal kapcsolatban, kollégáink állnak szíves rendelkezésre!

Egy komplex, átfogó tudásanyagot állítottunk össze környezeti témákban szaktanárok bevonásával. A gyerekek az életkoruknak megfelelő legoptimálisabb ismeretanyagot kapják mind nyelvezet szerint, mind tartalmilag élményszerű környezetben! A foglalkoztatótér alkalmas előadások, bemutatók megtartására, amely a 4K moziterem szolgáltatásaival kiegészülve maradandó oktatási élményt nyújt.

Az élményprogram három színtéren valósul meg. Az egyik pillért az állandó alapkiállítás és annak ismeretanyaga képezi, a másodikat a 4K filmvetítés adja, a harmadik pillért pedig az interaktív foglalkozás, gyakorlatias bemutatók, kísérletek teszik egésszé.

Egyedi témaegyeztetés (mindkét szolgáltatás esetében): Programunk teljes egészében illeszkedik az 1-8. évfolyamok tananyagához, valamint az óvodai nevelési programokhoz. Így a pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak előzetesen, a foglalás során lehetősége van kollégánkkal egyeztetni az érkező csoport, éppen, aktuálisan tanult oktatási anyagát.

ÁRAK

Iskolai:

Óvodai:

IDŐPONTFOGLALÁS

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.