GreenTeam csapatépítő

Csapatban az erő!

Tanulj játszva és aktívan a fenntarthatóság és környezetvédelem különböző témáiról, miközben összekovácsolódsz csapatod tagjaival!
 
A GreenTeam csapatépítő egy igazi zöld csapatépítő program, melynek célja, hogy (45-60 percben) interaktív, játékos formában még mélyebben megismerjük korunk globális kihívásait, majd csapatban dolgozva, együttműködve keressünk megoldásokat.
 
Klímaváltozás, pazarlás, túlfogyasztás, kizsákmányolás, divatipar, erdőirtás, élőhelyek megszűnése, biológiai sokféleség csökkenése, fajkihalások, egyszer használatos műanyagok, mikroműanyagok és egyéb szennyezések, online élet, elszakadás a természettől és közösségeinktől, egészségtelen életmód… globális kihívások.
 
A környezeti és globális nevelés, valamint az interkulturális kommunikáció eszköztárát segítségül hívva állítottunk össze rövidebb és hosszabb játékos feladatokat. Nem egy szokványos feladványt, kvízt vagy tesztet kell megodaniuk a résztvevőknek, inkább együttműködve, kreativitásukat, képzelő erejüket bevetve közösen ötletelhetnek. Közben a jókedvű szórakozás garantáltan nem marad el!

Ár: 1.500 Ft / fő

IDŐPONTFOGLALÁS

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.