ZÖLD GYÍK PRO

Ha már többek vagytok, mint egy ügyesen cikázó zöld gyík, akkor próbáljátok ki a nehezített pályát! A szakvezetett kiállítás megtekintése után, színes, zenés filmen keresztül a túrázás szabályait sajátítjátok el, majd ezeket az ismereteket a gyakorlatban is kipróbáljátok a Gerenday Kert nagyszerű adottságait kihasználva. A kihívás nem más, mint térkép alapján sorrendben megtalálni az ellenőrzőpontokat és a hozzájuk kapcsolódó feladatot véghez vinni! Ha még több izgalomra vágytok csapatversenyt is szervezünk belőle!

Időtartam: kb 80 perc

Ár: 2.650 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

Program

Zöld Jövő Kiállítás tárlatvezetéssel

Ha csoporttal érkeztek felkészült munkatársunk vezetésével merülhettek el a legkülönbözőbb fenntartható lehetőségek, és természeti témakörök világában. Zöld Jövő Kiállításunkban megtalálható információk mellett, rengeteg érdekességet és izgalmas kulisszatitkot tudhattok meg a vezetés alatt…

Szerinted mennyi energiára van szükség egy villanykörte felkapcsolásához? Próbáld ki! Tudod-e hány liter víz szükséges 1 kg marhahús előállításához? Csekkold! 

De igazi mamut fogakat is láthattok, sőt akár meg is érinthetitek, mint minden mást is, hiszen Zöld Jövő Kiállításunkban minden „megnézhető, megérinthető, megnyomható”! 

Bizonyos kérdésekkel behatóbban foglalkoznátok? Gyertek hozzánk Öko Élményórára! Csoportos programjaink között ezt is megtaláljátok.

Green Guider

Green GUIDER a felfedező túravezető képzés, 12-14 éves korosztály számára is érdekes és nagyobb kihívást jelentő program.

Az elméleti oktató rész után, melyben röviden a Gerenday Kert növényvilágát is felvillantjuk kezdődhet a gyakorlat: térkép alapján sorrendben megtalálni az ellenőrzőpontokat és a hozzájuk kapcsolódó feladatot véghez vinni!

Az igazi kihívás pedig az, ha csapatversenyt is szervezünk belőle! 

40 fő feletti csoportlétszám és élményóra választása esetén a Holcim Emlékház kiállítását ingyen szakvezetéssel mutatjuk be, így 3 csoportban mindenki számára biztosítható a programokon való teljesértékű részvétel. Igény estén segítünk a hozzánk való eljutás megszervezésében is.

Természetesen mindegyik csomaghoz választható még programelem. Kollégáink szívesen adnak tanácsot, válaszolnak kérdésekre!

IDŐPONTFOGLALÁS​

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.