Megyünk Hozzátok!

Neked van még energiád?

2022 őszétől megújul a népszerű Öko élményóra programunk, melyet most már „házhoz” is rendelhettek! A szolgáltatás keretében lehetőségetek van saját iskolátokba, csoportotkba részt venni élményóránkon, amely 45-60 perces időtartamban foglalható, minden korosztály számára egyedi tartalommal!

A látványos installáció, az interaktív előadás és a színes videó együttesen alkotják a Megyünk Hozzátok! élményóra program tartalmát. Igyekeztünk a legérdekesebb kísérleteket, tudásalapú-játékos feladatokat kiválogtani Nektek, hogy az Ökocentrumon kívül is élményt tudjunk Nektek varázsolni a hétköznapi iskolai órákon.

A tematikát tekintve igen aktuális témával érkezünk, az energiafogyasztást járjuk körül részleteiben, az otthoni praktikáktól, kérdésektől egészen a világban előforduló, globális jelenségekig. Figyeljetek, mert a „LEG-ek” sem maradhatnak ki! Megdöbbentő adatokkal is találkozunk majd..

A gyerekek az életkoruknak megfelelő legoptimálisabb tudásanyaggal találkozhatnak, mind nyelvezet szerint, mind tartalmilag élményszerű elemek bevonásával!

ÁRAK

IDŐPONTFOGLALÁS​

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.