SZAJKÓ

Egy kismadár, aki fákat ültet. Egy program, ami elülteti a gyermekekben a természet iránti szeretetet, a Földünk iránti felelősségérzetet, a növény és állatvilág iránti tiszteletet. Vezetett programként megtekintitek Zöld Jövő Kiállításunkat, melyben a tudásmorzsák mellett interaktív, kipróbálható elemek is várják a gyerkőcöket, majd végig vezetünk Benneteket a Gerenday Kertben található tanösvényen, hogy megcsodálhassátok a különleges növényekkel beültetett területet.

Időtartam: kb 50 perc

Ár: 1.350 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

Program

Zöld Jövő Kiállítás tárlatvezetéssel

Ha csoporttal érkeztek felkészült munkatársunk vezetésével merülhettek el a legkülönbözőbb fenntartható lehetőségek, és természeti témakörök világában. Zöld Jövő Kiállításunkban megtalálható információk mellett, rengeteg érdekességet és izgalmas kulisszatitkot tudhattok meg a vezetés alatt…

Szerinted mennyi energiára van szükség egy villanykörte felkapcsolásához? Próbáld ki! Tudod-e hány liter víz szükséges 1 kg marhahús előállításához? Csekkold! 

De igazi mamut fogakat is láthattok, sőt akár meg is érinthetitek, mint minden mást is, hiszen Zöld Jövő Kiállításunkban minden „megnézhető, megérinthető, megnyomható”! 

Bizonyos kérdésekkel behatóbban foglalkoznátok? Gyertek hozzánk Öko Élményórára! Csoportos programjaink között ezt is megtaláljátok.

Ajándék Botanic Guider

A Botanic Guider a Gerenday Park különleges növényei között, a tanösvény pontok érintésével tett 40-45 perces kellemes séta, melynek során érdekességeket tudhatunk meg a fák, cserjék és virágok életéről. 

40 fő feletti csoportlétszám és élményóra választása esetén a Holcim Emlékház kiállítását ingyen szakvezetéssel mutatjuk be, így 3 csoportban mindenki számára biztosítható a programokon való teljesértékű részvétel. Igény estén segítünk a hozzánk való eljutás megszervezésében is.

Természetesen mindegyik csomaghoz választható még programelem. Kollégáink szívesen adnak tanácsot, válaszolnak kérdésekre!

IDŐPONTFOGLALÁS​

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.