Téged is vár a Kék Imágó kaland!

Október 26-án a Dunamente Ökocentrumban Schmöltz Margit interaktív, játékos könyvbemutatójával a Kék imágó című regény világába kalauzolja a látogatókat.

Program:

  • 16:00-tól már nyitva a Zöld Jövő kiállítás
  • 16:30-tól imágó fotó – mókás, vidám bogárkodás selfie fallal
  • 17:00-tól Schmöltz Margit interaktív foglalkozása a természet apró csodáiról, közös játék
  • 18:00 -tól Dedikálás – A kék imágó könyv  – bogárkaland élvezetesen

Belépő: 2.700 Ft (Az esemény belépője minden programot magába foglal!)

A foglalkozásról:
A Kék imágó kaland egy interaktív foglalkozás gyerekeknek erdőjárásról, bogarakról, a természet apró csodáiról. A díjnyertes regény világában maga a szerző, Schmöltz Margit vezeti a gyerekeket, akik saját maguk fedezik fel a körülöttünk élő állatok, növények rejtelmeit. A közös játékhoz nem kell előre elolvasni a regényt, elég csatlakozni és mosolyogni!

Program előtt és után nasi party üdítővel és rágcsákkal.

Facebook esemény

Mindenkit szeretettel várunk!

Hasonló cikkek

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »

Téged is vár a Kék Imágó kaland!

Október 26-án a Dunamente Ökocentrumban Schmöltz Margit interaktív, játékos könyvbemutatójával a Kék imágó című regény világába kalauzolja a látogatókat. Program: Belépő: 2.700 Ft (Az esemény belépője minden programot magába foglal!) A foglalkozásról:A Kék imágó kaland egy interaktív foglalkozás gyerekeknek erdőjárásról,

Tovább olvasom »