Tapasztald meg a természetet egy új szemszögből!

Itt a tavasz, ugye tudjátok ez mit jelent? Nálunk már most indul a fesztiválszezon!

Március 25-én szombaton újra megnyitja kapuit Ökocentrumunk. Vasárnap igazán különleges programmal készülünk, hiszen az Országos Erdőfürdő Fesztivál utolsó állomása Lábatlan, ahol a fő téma a természet szerepe az egészségmegőrzésben lesz. Rendes Niki környezeti nevelő, ökológus, favizsgáló és a Forest Therapy Hub által képzett erdőfürdő-vezető kalauzol el az erdőfürdő világába.

Mi az erdőfürdő?

Egy vezetett, meditatív séta az erdőben, természetben, amely segít kiszakadni a rohanó hétköznapokból, lelassulni és (újra)kapcsolódni a természethez. Ennek a tudományosan megalapozott módszernek hatására csökken a stressz, az erdő atmoszférája pedig ellazít és feltölt. 

Regisztráció és további információ: info@dmoc.hu

A program a Tavaszi szél vizet áraszt Országos Erdőfürdő Fesztivál részeként valósul meg.

Gyere és tapasztald meg a természetet egy új szemszögből!

Hasonló cikkek

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »

Téged is vár a Kék Imágó kaland!

Október 26-án a Dunamente Ökocentrumban Schmöltz Margit interaktív, játékos könyvbemutatójával a Kék imágó című regény világába kalauzolja a látogatókat. Program: Belépő: 2.700 Ft (Az esemény belépője minden programot magába foglal!) A foglalkozásról:A Kék imágó kaland egy interaktív foglalkozás gyerekeknek erdőjárásról,

Tovább olvasom »