Tapasztald meg a természetet egy új szemszögből!

Itt a tavasz, ugye tudjátok ez mit jelent? Nálunk már most indul a fesztiválszezon!

Március 25-én szombaton újra megnyitja kapuit Ökocentrumunk. Vasárnap igazán különleges programmal készülünk, hiszen az Országos Erdőfürdő Fesztivál utolsó állomása Lábatlan, ahol a fő téma a természet szerepe az egészségmegőrzésben lesz. Rendes Niki környezeti nevelő, ökológus, favizsgáló és a Forest Therapy Hub által képzett erdőfürdő-vezető kalauzol el az erdőfürdő világába.

Mi az erdőfürdő?

Egy vezetett, meditatív séta az erdőben, természetben, amely segít kiszakadni a rohanó hétköznapokból, lelassulni és (újra)kapcsolódni a természethez. Ennek a tudományosan megalapozott módszernek hatására csökken a stressz, az erdő atmoszférája pedig ellazít és feltölt. 

Regisztráció és további információ: info@dmoc.hu

A program a Tavaszi szél vizet áraszt Országos Erdőfürdő Fesztivál részeként valósul meg.

Gyere és tapasztald meg a természetet egy új szemszögből!

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »