Köszönjük a közös kalandokat!

Tripla debütálás Évindító GreenTeam táborunkban! Köszönjük a közös kalandokat!

Az első debütálásunk maga a tábor, ugyanis ez volt az első téli táborunk. Az időjárás alapján tavaszi tábor is lehetett volna, de mi így is nagyon élveztük. Hóangyal és hóember nem készült, de outdoor kalandokból így sem volt hiány. Mini GUIDER új pályákon, erdőfürdő a Duna-parton és a Gerenday Parkban és, hogy keretes szerkezetbe foglaljuk a hetet, bónusz Mini GUIDER a hét végén is.

Második debütálásunk a GreenTeam csapatépítőhöz, a harmadik pedig a Nagy GreenTeam kvízhez kapcsolódik. Előbbin az ökológia és fenntarthatóság témakörében épült a csapatmunka játékos feladatainkkal, az utóbbin viszont az egyéni tudásé volt a főszerep az Ökocentrumunk falain belül elsajátítható tudásanyagból, melyet Zöld Jövő Kiállításunk rejt magában.  

Szövődtek új barátságok, szorosabbá váltak régiek, visszatértek hozzánk nyári GreenTeam táborosaink közül is és találkoztak osztálytársak is. A tábor 5. napjára viszont úgy összecsiszolódtunk, hogy igazi családi hangulat alakult ki.

Évindító GreenTeam táborunk nem valósulhatott volna meg partnereink nélkül, akiknek ezúton is hálásan köszönjük segítségüket!

Köszönet:

  • a Platán Büfének a finom ebédekért,
  • a piszkei Coop ABC-nek a helyben sütött uzsonnákért
  • és Rendes Nikinek az erdőfürdőkért a Duna-parton és a Gerenday Parkban.

Maradjatok velünk továbbra is!

GALÉRIA

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »