Potyó Imre – A természetfotózás kulisszatitkai

Potyó Imre környezetkutató, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa, számos hazai és nemzetközi díjat nyert természetfotós.

Magyarországon 2018-ban és 2020-ban is megkapta Az Év Természetfotósa címet, 2022-ben pedig A magyar természetfotó nagydíjasa lett. A világ legrangosabb pályázatán, a Wildlife Photographer of the Year-en már 6 képpel szerepelt sikerrel.

Szívügye a tudatformálás, így képeivel, előadásaival, saját rovatával, ismeretterjesztő cikkeivel és túráival már sokakat hozott közelebb a természethez. „Azokat az újszerű témákat keresem, amelyeket korábban nem vagy csak részben láttam. A természetfotózás és a közben megélt élmények átadása a szenvedélyem. Olyat láttatni és úgy, amit kevesen.”

Izgalmas és szórakoztató előadás keretében ismerkedhettünk meg varázslatos természeti értékeinkkel. Zárt patakvölgyekben töltött éjszakák, kreatív kompozíciók, megannyi fotóstémán keresztül, a széles látószögtől a makró objektívig.

Zöld fényükkel imbolygó szentjánosbogarak, nyárestéken rajzó milliós dunavirág kérészfelhők, patakok és tavak (víz alatti) világa, mézillatú virágtenger, spórát pöfékelő gombák, gombszemű rejtett életmódú kisemlősök, hatalmas – zúzmarás világban dermedő fák, parányi élet a havon, páracseppekbe burkolódzó, bányajáratokban telelő lepkék, denevérek és további expozíciók a vadonból.

Tartsatok október 8-án Potyó Imrével ezen a különleges pillanatokat és egyedi látásmódot bemutató természetfotós előadáson!

Program:

  • 10:00-11:30 Potyó Imre előadás
  • 12:00-12:30 Fotós workshop Imrével

Program ára:

  • 2000.-Ft/fő (Az ár tartalmazza a Dunamente Ökocentrum, Zöld Jövő Kiállításának megtekintését is.)
  • Workshop ára: 500.-Ft/fő (A workshop jegy, kizárólag az előadásra megváltott jeggyel együtt vehető igénybe.)
A prorgamon korlátozott számban tudunk helyet biztosítani, így ha nem szeretnél lemaradni, kérünk az info@dmoc.hu e-mail címen tedd meg előregisztrációdat!

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek

Szülinapi zsúr Gerecse Gerivel

Új élményprogramot kínálunk, születésnapi zsúr, környezetbarát köntösben. Lepd meg gyermekedet és barátait egy szülinapi bulival a Dunamente Ökocentrumban! 3 óra játék és kaland az Ökocentrumban szülinapra hangolva. Lesznek vicces feladatok, mókás rajzolások, óriás kirakó, kincskereső “túra”, torta, nasi, üccsi és

Tovább olvasom »

Táboroztunk!

Nagyszerű hetet tudhatunk magunk mögött a GreenTeam táborban. Volt vízi kísérlet, állati jó bemutató, vidám szülinap, evezés, magyar termékek, tűzoltóskodás és megannyi szabadban töltött idő. Köszönjük, hogy velünk voltatok! Várjuk szeretettel a jövő heti táborozóinkat! Köszönet a Bogáncs Kutya- és Kisállatotthonnak, a

Tovább olvasom »

Várunk hétvégén!

Csoport érkezés miatt, Ökocentrumunk a szombati nap folyamán zárva tart. Vasárnap és hétfőn is 10.00 – 16.00 óra között várunk Titeket sok szeretettel! Megértéseteket köszönjük! Dunamente Ökocentrum csapata

Tovább olvasom »