Iskolai csoportok, figyelem! 

Idén ősszel elindul Számotokra az elmúlt időszak legjobban várt új szolgáltatása, a Megyünk Hozzátok! programunk. Sokszor tettétek fel a kérdést, hogy mikor lesz lehetőség a saját iskolátokban, osztályotokban, csoportotokban találkozni velünk, és „hazai” környezetben átélni az Öko élményóra egyedi hangulatát. Örömmel jelentjük, hogy 2022. szeptemberétől már ezen a programon is részt tudtok venni! 
Az Öko élményóra repertoárunk is bővül, nézzétek csak.. 

Neked van még energiád? 

A népszerű Öko élményóra szolgáltatás megújult köntösben, 45-60 perces időtartamban foglalható, minden korosztálynak egyedi tartalommal! A látványos installáció, az interaktív előadás és a színes videó együttesen alkotják a Megyünk Hozzátok! élményóra program tartalmát. Igyekeztünk a legérdekesebb kísérleteket, tudásalapú-játékos feladatokat kiválogtani Nektek, hogy az Ökocentrumon kívül is élményt tudjunk Nektek varázsolni a hétköznapi iskolai órákon. 

A tematikát tekintve igen aktuális témával érkezünk, az energiafogyasztást járjuk körül részleteiben, az otthoni praktikáktól, kérdésektől egészen a világban előforduló, globális jelenségekig. Figyeljetek, mert a „LEG-ek” sem maradhatnak ki! Megdöbbentő adatokkal is találkozunk majd.. 

Az őszi időszakban is várunk Titeket Ökocentrumunkban megújult tematikával és programokkal! Többek között, a „Neked van még energiád?” energiafogyasztásról szóló programunkat is választhatjátok a Látogatóközpontban is! 

A foglalás elindult, már tudtok jelentkezni!  

Ha foglalni szeretnétek, vagy bővebb információra van szükségetek, keressétek kollégánkat az alábbi elérhetőségeken: 

Császár Attila 

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »