Tavaszodik!

Tavaszodik, virágzik az orgona, lassan átlépünk május havába…Az első májusi vasárnap nem csak a gyönyörű, éledő természet, vagy a jó idő hírnöke, hanem az egyik legszebb ünnepnapunk is! Az Édesanyákat, nagymamákat ünnepeljük, megemlékezve és megköszönve mindazt a temérdek dolgot, amit nap, mint nap megtesznek értünk. 

Az Ökocentrum is szeretne egy kicsit kedveskedni, vasárnap minden hozzánk érkező édesanyát és nagymamát ingyenes belépéssel ajándékozunk meg! 

Nyitvatartásunk: 

Csütörtök – Péntek: 14:00-18:00

Szombat-Vasárnap: 10:00-18:00


Lepd meg szerettedet és látogassatok el hozzánk, biztosan különleges ajándék lesz! 

Hasonló cikkek

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »

Téged is vár a Kék Imágó kaland!

Október 26-án a Dunamente Ökocentrumban Schmöltz Margit interaktív, játékos könyvbemutatójával a Kék imágó című regény világába kalauzolja a látogatókat. Program: Belépő: 2.700 Ft (Az esemény belépője minden programot magába foglal!) A foglalkozásról:A Kék imágó kaland egy interaktív foglalkozás gyerekeknek erdőjárásról,

Tovább olvasom »