Húsvéti séta a Gerenday Kertben! 

Itt a hosszú hétvége, kezdődik a tavaszi szünet és még a várva várt jó idő is megérkezik. A húsvéti hétvégére mi sem hagyunk program nélkül, figyelj csak! 

Április 16-17-18. a húsvéti hosszú hétvégén egy kellemes és játékos sétára invitálunk a tavaszi színekben pompázó Gerenday Parkba. Keress meg…! játékunk során, a zöldülő, bimbózó növényvilágot felfedezve tarka fa tojásokat találhatsz, melyek összegyűjtésével Dunamente Ökocentrumos ajándékok várnak Rád! Nincs más dolgod csak kikapcsolni és jó érezni Magad, ha pedig megtaláltál 1 tojást, hozd vissza a recepcióhoz és kollégánk máris ajándékra váltja azt! (Egy látogató, egy tojást tud beváltani.) 

Gyere sétálj velünk a szabadban, az élmények már várnak Rád! 
A programon való részvétel ingyenes! 

A teljes hosszú hétvége alatt várunk Téged:

  • Április 14 – 19. (csütörtöltől – keddig) 10.00 – 18.00 óra között.

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »