Ünnepi nyitvatartás

Kedves Látogatóink!

Az ünnepi hosszú hétvégén is nyitva vagyunk, és várunk Titeket szeretettel! Zöld Jövő Kiállításunk segítségével, kellemes környezetben tudjátok végigjárni a térség természeti adottságait, a „túrátok” után pedig térjetek be mozitermünkbe, ahol megpihentettek egy kicsit a Gerecse hangulatát átérezve.

  • Március 12. – 13. 10:00-16:00
  • Március 14. – 15. 10:00-16:00

Amit még ajánlunk… Talán már az időjárás is tavasziasra fordul, a Gerenday Park gyönyörű környezete is éledezik téli álmából, töltődjetek fel Botanic GUIDER programunkkal egy könnyed séta során!

Hasonló cikkek

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »

Téged is vár a Kék Imágó kaland!

Október 26-án a Dunamente Ökocentrumban Schmöltz Margit interaktív, játékos könyvbemutatójával a Kék imágó című regény világába kalauzolja a látogatókat. Program: Belépő: 2.700 Ft (Az esemény belépője minden programot magába foglal!) A foglalkozásról:A Kék imágó kaland egy interaktív foglalkozás gyerekeknek erdőjárásról,

Tovább olvasom »