Települési kedvezmények

A lábatlani Dunamente Ökocentrum 2021. május 1-vel nyitotta meg kapuit, a térségben egyedülálló, klímatudatos, valamint különböző, napjainkban is fontos szerepet betöltő környezeti témaköröket feldolgozva. A mai modern technikának köszönhetően, mindezt színes, interaktív köntösbe ötlöztetve, nagyszerű programlehetőséget nyújt a látogatóknak. 
Az Ökocentrum csapata folyamatos fejlesztéseken dolgozik, hogy minden odaérkező megtudja találni a számára kedves időtöltést. 


Szeretnénk Nektek kedveskedni ezért, minden hónapban egy meghatározott hétvégi időpontban, az előre megjelölt településről érkező látogatóinkat kedvezményben részesítjük! 


Ha MÁRCIUS, akkor TOKOD 
Dátum: 

  • Március 18. péntek 14:00-18:00
  • Február 19. szombat. 10:00-16:00
  • Február 20. vasárnap 10:00-16:00 


A kedvezményt érvényes lakcímkártya felmutatásával lehet érvényesíteni, az akció mértéke 25%, amely a belépőjegyek árára vonatkozik! 


Figyeljétek oldalunkat, hogy időben értesüljetek! Nemsokára jön a következő település, felkészül……. 

(Lábatlani lakcímkártyával rendelkező vendégeink számára a belépés továbbra is ingyenes.)

This Post Has One Comment

  1. Kolozsi Melinda

    Nagyon szeretnénk ellátogatni 2023 tavasszal ! Minden héten amikor jövünk haza Sárisápra a komáromi gyógyfürdőböl megemlítem a páromnak, hogy ide szeretnék már egyszer ellátogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek

Várunk hétvégén!

Csoport érkezés miatt, Ökocentrumunk a szombati nap folyamán zárva tart. Vasárnap és hétfőn is 10.00 – 16.00 óra között várunk Titeket sok szeretettel! Megértéseteket köszönjük! Dunamente Ökocentrum csapata

Tovább olvasom »

Tapasztald meg a természetet egy új szemszögből!

Itt a tavasz, ugye tudjátok ez mit jelent? Nálunk már most indul a fesztiválszezon! Március 25-én szombaton újra megnyitja kapuit Ökocentrumunk. Vasárnap igazán különleges programmal készülünk, hiszen az Országos Erdőfürdő Fesztivál utolsó állomása Lábatlan, ahol a fő téma a természet

Tovább olvasom »

A hét főszereplője: az eurázsiai hód

Vízgazdálkodási szuperhős, ökoszisztéma-mérnök és a klímaváltozás elleni küzdelem résztvevője egy személyben. Következő cikkünk főszereplője nem egy sokdiplomás szakember, hanem az eurázsiai hód. Hogy jobban megismerkedhessünk vele, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa, Krajcsovszky Bence segít nekünk. Először is mondj pár

Tovább olvasom »