Települési kedvezmények

A lábatlani Dunamente Ökocentrum 2021. május 1-vel nyitotta meg kapuit, a térségben egyedülálló, klímatudatos, valamint különböző, napjainkban is fontos szerepet betöltő környezeti témaköröket feldolgozva. A mai modern technikának köszönhetően, mindezt színes, interaktív köntösbe ötlöztetve, nagyszerű programlehetőséget nyújt a látogatóknak. 
Az Ökocentrum csapata folyamatos fejlesztéseken dolgozik, hogy minden odaérkező megtudja találni a számára kedves időtöltést. 


Szeretnénk Nektek kedveskedni ezért, minden hónapban egy meghatározott hétvégi időpontban, az előre megjelölt településről érkező látogatóinkat kedvezményben részesítjük! 


Ha MÁRCIUS, akkor TOKOD 
Dátum: 

  • Március 18. péntek 14:00-18:00
  • Február 19. szombat. 10:00-16:00
  • Február 20. vasárnap 10:00-16:00 


A kedvezményt érvényes lakcímkártya felmutatásával lehet érvényesíteni, az akció mértéke 25%, amely a belépőjegyek árára vonatkozik! 


Figyeljétek oldalunkat, hogy időben értesüljetek! Nemsokára jön a következő település, felkészül……. 

(Lábatlani lakcímkártyával rendelkező vendégeink számára a belépés továbbra is ingyenes.)

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »