Települési kedvezmények

A lábatlani Dunamente Ökocentrum 2021. május 1-vel nyitotta meg kapuit, a térségben egyedülálló, klímatudatos, valamint különböző, napjainkban is fontos szerepet betöltő környezeti témaköröket feldolgozva. A mai modern technikának köszönhetően, mindezt színes, interaktív köntösbe ötlöztetve, nagyszerű programlehetőséget nyújt a látogatóknak. 
Az Ökocentrum csapata folyamatos fejlesztéseken dolgozik, hogy minden odaérkező megtudja találni a számára kedves időtöltést. 


Szeretnénk Nektek kedveskedni ezért, minden hónapban egy meghatározott hétvégi időpontban, az előre megjelölt településről érkező látogatóinkat kedvezményben részesítjük! 


Ha MÁRCIUS, akkor TOKOD 
Dátum: 

  • Március 18. péntek 14:00-18:00
  • Február 19. szombat. 10:00-16:00
  • Február 20. vasárnap 10:00-16:00 


A kedvezményt érvényes lakcímkártya felmutatásával lehet érvényesíteni, az akció mértéke 25%, amely a belépőjegyek árára vonatkozik! 


Figyeljétek oldalunkat, hogy időben értesüljetek! Nemsokára jön a következő település, felkészül……. 

(Lábatlani lakcímkártyával rendelkező vendégeink számára a belépés továbbra is ingyenes.)

This Post Has One Comment

  1. Kolozsi Melinda

    Nagyon szeretnénk ellátogatni 2023 tavasszal ! Minden héten amikor jövünk haza Sárisápra a komáromi gyógyfürdőböl megemlítem a páromnak, hogy ide szeretnék már egyszer ellátogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek

Hasznosítsd újra!

Hogyan képes egy 4 tagú család (plusz egy kutya) 1 év alatt csupán annyi szemetet termelni, ami elfér egy kis salsa szószos üvegben? A zero waste életmód 5+1 alapelvét (5+1 R) követve. Ezek közül már bemutattunk Nektek hármat, most viszont

Tovább olvasom »

Használd újra!

Folytatjuk a zero waste életmód alapelveinek 5+1R pontját, 5+1 részben bemutató sorozatunkat. Következzék hát a 3. R! 3. Reuse! (Használd újra!) Az első alapelv a refuse (utasítsd vissza!) és a második, a reduce (csökkentsd!) után a harmadik lépcsőfokra léptünk. Könnyen összetéveszthető az

Tovább olvasom »

Köszönjük a közös kalandokat!

Tripla debütálás Évindító GreenTeam táborunkban! Köszönjük a közös kalandokat! Az első debütálásunk maga a tábor, ugyanis ez volt az első téli táborunk. Az időjárás alapján tavaszi tábor is lehetett volna, de mi így is nagyon élveztük. Hóangyal és hóember nem

Tovább olvasom »