A Dunamente Ökocentrum bemutatja: Zöld Jövő Kiállítás

Az újév magával hozza a változások lehetőségét is, ezt megragadva 2022-ben új néven jelentkezik Ökocentrumunk kiállítása, amely immáron a Zöld Jövő Kiállítás címet viseli. Ami nem változik, a minőség, az élményfaktor, a színes, interaktív közeg. 

Központi kérdésünk továbbra is ugyanaz: „S, Te mit tehetsz?”

Zöld Jövő Kiállításunk egészen az őskortól, napjainkig rengeteg izgalmas és hasznos tudást rejt, emellett különböző, a mindennapi életünkbe is beépíthető tippekre, praktikákra és érdekes információkra tehetünk szert. A térség klímaközpontjaként középpontban továbbra is a klímatudatos életmód, a környezetvédelem és a fenntarthatóság áll.

Azonban Zöld Jövő Kiállításunk abszolút kortalannak mondható, interaktív kiállítás lévén rengeteg elem kipróbálható, megfogható, megnyomható, így minden korosztály számára nagyszerű program tud lenni. A legfontosabb pedig, hogy Te is tehetsz azért, hogy a jövőnk valóban zöld legyen, már egy apró lépéssel is…kezdd nálunk, légy részese a változásnak! 

Fedezd fel térségünk természeti kincseit Zöld Jövő Kiállításunk segítségével, mozitermünkben megpihenve éld át a Gerecse varázslatos hangulatát, végül egy kellemes séta során ismerd meg a minden évszakban gyönyörű, különleges egyedeket rejtő, Gerenday Parkot, Botanic GUIDER programunkkal.  

Hasonló cikkek

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »

Téged is vár a Kék Imágó kaland!

Október 26-án a Dunamente Ökocentrumban Schmöltz Margit interaktív, játékos könyvbemutatójával a Kék imágó című regény világába kalauzolja a látogatókat. Program: Belépő: 2.700 Ft (Az esemény belépője minden programot magába foglal!) A foglalkozásról:A Kék imágó kaland egy interaktív foglalkozás gyerekeknek erdőjárásról,

Tovább olvasom »