A Dunamente Ökocentrum bemutatja: Zöld Jövő Kiállítás

Az újév magával hozza a változások lehetőségét is, ezt megragadva 2022-ben új néven jelentkezik Ökocentrumunk kiállítása, amely immáron a Zöld Jövő Kiállítás címet viseli. Ami nem változik, a minőség, az élményfaktor, a színes, interaktív közeg. 

Központi kérdésünk továbbra is ugyanaz: „S, Te mit tehetsz?”

Zöld Jövő Kiállításunk egészen az őskortól, napjainkig rengeteg izgalmas és hasznos tudást rejt, emellett különböző, a mindennapi életünkbe is beépíthető tippekre, praktikákra és érdekes információkra tehetünk szert. A térség klímaközpontjaként középpontban továbbra is a klímatudatos életmód, a környezetvédelem és a fenntarthatóság áll.

Azonban Zöld Jövő Kiállításunk abszolút kortalannak mondható, interaktív kiállítás lévén rengeteg elem kipróbálható, megfogható, megnyomható, így minden korosztály számára nagyszerű program tud lenni. A legfontosabb pedig, hogy Te is tehetsz azért, hogy a jövőnk valóban zöld legyen, már egy apró lépéssel is…kezdd nálunk, légy részese a változásnak! 

Fedezd fel térségünk természeti kincseit Zöld Jövő Kiállításunk segítségével, mozitermünkben megpihenve éld át a Gerecse varázslatos hangulatát, végül egy kellemes séta során ismerd meg a minden évszakban gyönyörű, különleges egyedeket rejtő, Gerenday Parkot, Botanic GUIDER programunkkal.  

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »