Kalandra fel!

2022-ben megújult programokkal vár a Dunamente Ökocentrum. Az első, amit szeretnénk Nektek bemutatni a Botanic GUIDER elnevezésű szolgáltatás, amely a Látogatóközpontból közvetlenül elérhető, minden évszakban gyönyörű, Gerenday Parkba kalauzolja el az érdeklődőket.

Amit biztosan ígérhetünk… 

Egy kellemes sétára invitálunk, amely során megismerheted az egykor európai hírű Gerenday Park jellegzetes fáit, növényeit.  

Merülj el a részletekben, kapcsolódj ki, a többit pedig bízd ránk! 

Egy térkép, 24 különleges egyed, és megannyi érdekesség…

Nincs is más dolgod, mint követni a térképen jelzett útvonalat, amely gyakorlatok, megfigyelések segítségével kalauzol végig a kijelölt ösvényen. 

Tarts velünk és ismerd meg a Gerenday Park minden évszakban páratlan természeti kincseit Botanic GUIDER programunkon!

Kicsiknek és nagyoknak, családdal, vagy egyénileg érkezőknek, minden korosztály számára izgalmas felfedezést rejtegethet a Gerenday Park különleges világa. 

Már nem kell sokáig várni, hogy kipróbálhassátok, hiszen 2022 első hétvégéjén már elérhető lesz Botanic GUIDER programunk, amit nem mellesleg ingyenesen tudtok igénybe venni. 

A térképeket keressétek az Ökocentrumunk recepciós pultjánál!

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »