Gyakran ismételt kérdések

Az elmúlt több, mint 1 hónapos nyitvatartásunk alatt rengeteg üzenetet, érdeklődést kaptunk Tőletek. Ezek nagy része a Ökocentrummal kapcsolatos kérdések voltak. 

Most összegyűjtöttük egy csokorba Nektek a legfontosabb tudnivalókat.

Mi az a látogatóközpont? 

Olyan különleges érdeklődésre érdemes hely, amely valamilyen egyedi, érdekes témát, helyszínt, attrakciót mutat be, oktató szándékkal, és persze élményszerűen! 

A mi helyszínünk abszolút ilyen! 

Mivel foglalkozik a mi Látogatóközpontunk? 

Az Ökocentrum programkínálatában felfedezhetőek alapszolgáltatások, illetve kiegészítő szolgáltatások is. 

Alapszolgáltatásunk maga a kiállítás, amelyet önállóan is meg lehet tekinteni, de igény esetén szakvezetéssel is tudjuk kínálni. Emellett a másik– alap – szolgáltatásunk az Öko élményórák. Igyekeztünk minél színesebb kínálatot kidolgozni, így többek között evezős programra is lehet jelentkezni nálunk, Mini GUIDER néven gyermektúravezetői programon vehetnek részt a gyerkőcök, a Gerenday Kert adottságait kihasználva, kültéri játékok is várják a látogatókat. A moziélmény sem maradhat el, az alapszolgáltatás részeként különböző témájú rövid filmek lesznek láthatóak mozitermükben. A fent már említett szolgáltatások pedig, (az Öko élményóra kivételével, ezt csoportok számára tudjuk biztosítani) mind elérhetőek az egyénileg, vagy családdal érkező vendégek számára is. 

Mikor van nyitva? 

  • Egyéni látogatóink a következő időpontokban tudnak érkezni hozzánk: 

Hétfő-Kedd Zárva

Szerda-Csütörtök-Péntek 14:00-18:00

Szombat-Vasárnap 10:00-18:00 

  • Csoporttal érkező látogatóinkat elsősorban hétfőtől – péntekig várjuk. Egyedi igény, és előzetes egyeztetés esetén szombaton és vasárnap is tudunk csoportokat fogadni. 

Akadálymentes az épület? 

Igen, Látogatóközpontunk akadálymentes terekkel rendelkezik. 

Milyen fizetési módok vannak?

A készpénzes fizetés mellett, bankkártyával és OTP Szép kártyával is tudtok fizetni nálunk. 

A látogatóközpontnál elérhetőek az evezős programok is?

Igen, természetesen evezős program is foglalható nálunk.

Kiknek ajánljuk kiállításunkat?

Családilag, vagy egyénileg érkezőknek, csoportoknak, osztálykirándulások alkalmával, időseknek és fiataloknak egyaránt. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő időtöltést Ökocentrumunk programjai között. 

MindenKOR felfedezhetőek vagyunk! 

Hogyan tudok szolgáltatást foglalni?

A Látogatóközpont weboldalán keresztül, a kiválasztott szolgáltatás alatt, a foglalás menüpontra kattintva,

illetve az alábbi elérhetőségeken: 

06 30 366 2406

info@dmoc.hu 

Reméljük a legtöbb kérdésre tudtunk válaszolni, ha mégsem, keressetek minket bizalommal! 

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek

Várunk hétvégén!

Csoport érkezés miatt, Ökocentrumunk a szombati nap folyamán zárva tart. Vasárnap és hétfőn is 10.00 – 16.00 óra között várunk Titeket sok szeretettel! Megértéseteket köszönjük! Dunamente Ökocentrum csapata

Tovább olvasom »

Tapasztald meg a természetet egy új szemszögből!

Itt a tavasz, ugye tudjátok ez mit jelent? Nálunk már most indul a fesztiválszezon! Március 25-én szombaton újra megnyitja kapuit Ökocentrumunk. Vasárnap igazán különleges programmal készülünk, hiszen az Országos Erdőfürdő Fesztivál utolsó állomása Lábatlan, ahol a fő téma a természet

Tovább olvasom »

A hét főszereplője: az eurázsiai hód

Vízgazdálkodási szuperhős, ökoszisztéma-mérnök és a klímaváltozás elleni küzdelem résztvevője egy személyben. Következő cikkünk főszereplője nem egy sokdiplomás szakember, hanem az eurázsiai hód. Hogy jobban megismerkedhessünk vele, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság munkatársa, Krajcsovszky Bence segít nekünk. Először is mondj pár

Tovább olvasom »