Gyakran ismételt kérdések

Az elmúlt több, mint 1 hónapos nyitvatartásunk alatt rengeteg üzenetet, érdeklődést kaptunk Tőletek. Ezek nagy része a Ökocentrummal kapcsolatos kérdések voltak. 

Most összegyűjtöttük egy csokorba Nektek a legfontosabb tudnivalókat.

Mi az a látogatóközpont? 

Olyan különleges érdeklődésre érdemes hely, amely valamilyen egyedi, érdekes témát, helyszínt, attrakciót mutat be, oktató szándékkal, és persze élményszerűen! 

A mi helyszínünk abszolút ilyen! 

Mivel foglalkozik a mi Látogatóközpontunk? 

Az Ökocentrum programkínálatában felfedezhetőek alapszolgáltatások, illetve kiegészítő szolgáltatások is. 

Alapszolgáltatásunk maga a kiállítás, amelyet önállóan is meg lehet tekinteni, de igény esetén szakvezetéssel is tudjuk kínálni. Emellett a másik– alap – szolgáltatásunk az Öko élményórák. Igyekeztünk minél színesebb kínálatot kidolgozni, így többek között evezős programra is lehet jelentkezni nálunk, Mini GUIDER néven gyermektúravezetői programon vehetnek részt a gyerkőcök, a Gerenday Kert adottságait kihasználva, kültéri játékok is várják a látogatókat. A moziélmény sem maradhat el, az alapszolgáltatás részeként különböző témájú rövid filmek lesznek láthatóak mozitermükben. A fent már említett szolgáltatások pedig, (az Öko élményóra kivételével, ezt csoportok számára tudjuk biztosítani) mind elérhetőek az egyénileg, vagy családdal érkező vendégek számára is. 

Mikor van nyitva? 

  • Egyéni látogatóink a következő időpontokban tudnak érkezni hozzánk: 

Hétfő-Kedd Zárva

Szerda-Csütörtök-Péntek 14:00-18:00

Szombat-Vasárnap 10:00-18:00 

  • Csoporttal érkező látogatóinkat elsősorban hétfőtől – péntekig várjuk. Egyedi igény, és előzetes egyeztetés esetén szombaton és vasárnap is tudunk csoportokat fogadni. 

Akadálymentes az épület? 

Igen, Látogatóközpontunk akadálymentes terekkel rendelkezik. 

Milyen fizetési módok vannak?

A készpénzes fizetés mellett, bankkártyával és OTP Szép kártyával is tudtok fizetni nálunk. 

A látogatóközpontnál elérhetőek az evezős programok is?

Igen, természetesen evezős program is foglalható nálunk.

Kiknek ajánljuk kiállításunkat?

Családilag, vagy egyénileg érkezőknek, csoportoknak, osztálykirándulások alkalmával, időseknek és fiataloknak egyaránt. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő időtöltést Ökocentrumunk programjai között. 

MindenKOR felfedezhetőek vagyunk! 

Hogyan tudok szolgáltatást foglalni?

A Látogatóközpont weboldalán keresztül, a kiválasztott szolgáltatás alatt, a foglalás menüpontra kattintva,

illetve az alábbi elérhetőségeken: 

06 30 366 2406

info@dmoc.hu 

Reméljük a legtöbb kérdésre tudtunk válaszolni, ha mégsem, keressetek minket bizalommal! 

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek

Hasznosítsd újra!

Hogyan képes egy 4 tagú család (plusz egy kutya) 1 év alatt csupán annyi szemetet termelni, ami elfér egy kis salsa szószos üvegben? A zero waste életmód 5+1 alapelvét (5+1 R) követve. Ezek közül már bemutattunk Nektek hármat, most viszont

Tovább olvasom »

Használd újra!

Folytatjuk a zero waste életmód alapelveinek 5+1R pontját, 5+1 részben bemutató sorozatunkat. Következzék hát a 3. R! 3. Reuse! (Használd újra!) Az első alapelv a refuse (utasítsd vissza!) és a második, a reduce (csökkentsd!) után a harmadik lépcsőfokra léptünk. Könnyen összetéveszthető az

Tovább olvasom »

Köszönjük a közös kalandokat!

Tripla debütálás Évindító GreenTeam táborunkban! Köszönjük a közös kalandokat! Az első debütálásunk maga a tábor, ugyanis ez volt az első téli táborunk. Az időjárás alapján tavaszi tábor is lehetett volna, de mi így is nagyon élveztük. Hóangyal és hóember nem

Tovább olvasom »