Megnyitja kapuit a Dunamente Ökocentrum

2021. május 1-én eljön a pillanat, amit mind a látogatók, mind  a Látogatóközpont csapata régóta várt. A Dunamente Ökocentrum megnyitja kapuit! 

Ugyan nem fogadhattunk vendégeket, de a háttérben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy amikor eljön ez a pillanat, felkészülten, izgalmas és színes programokat, szolgáltatásokat tudjunk kínálni a hozzánk érkezőknek. 

Legyen szó kicsikről, vagy nagyokról, fiatalról, vagy idősebbről a fókuszban minden esetben az élmény áll! 

Az első hétvégén egy kis meglepetéssel is készültünk. Ugyanis az állandó kiállításra szóló jegy megváltása esetén, grátiszként díjmentesen kipróbálható Mini GUIDER – Gyermektúravezetői programunk is. 

Menj végig a pályán, ne hagyj ki egy ellenőrző pontot sem, és a végén Tied lehet az elismerés. Legyél Te az első, legyél Te is Mini GUIDER! 

Nézz be a kiállításra, sétálj végig a Duna mentén, járd be a Gerecse erdeit, és végül túrázz egyet a kék túraútvonalon.

A visszaszámlálás elindult…

Hasonló cikkek

Visszavárunk!

A tél beköszöntével Ökocentrumunk is rövid időre – december 22. és január 12. – között bezárja kapuit. Január 13-tól visszavárunk Titeket.

Tovább olvasom »

Adventi Geri kereső program

Hétvégén ünnepi hangulatba borul az Ökocentrum és izgalmas programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tarts velünk december 9-én szombaton a Gerenday Kertben, ahol az elrejtőzött téli figurák már várnak Rád! A Keress meg…! játékunk után pedig együtt készítünk adventi díszeket.

Tovább olvasom »