Osztálykirándulós csomagok

Komplett programot szeretnél csoportodnak, osztályodnak? Válassz osztálykirándulós csomagjaink közül!

SZAJKÓ

Egy kismadár, aki fákat ültet. Egy program, ami elülteti a gyermekekben a természet iránti szeretetet, a Földünk iránti felelősségérzetet, a növény és állatvilág iránti tiszteletet. Vezetett programként megtekintitek Zöld Jövő Kiállításunkat, melyben a tudásmorzsák mellett interaktív, kipróbálható elemek is várják a gyerkőcöket, majd végig vezetünk Benneteket a Gerenday Kertben található tanösvényen, hogy megcsodálhassátok a különleges növényekkel beültetett területet.

Program: vezetett Zöld Jövő Kiállítás + ajándék Botanic Guider

Időtartam: kb 50 perc

Ár: 1.350 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

ZÖLD GYÍK

Egy program, melyben az ismeret átadásnak és a szabad felfedezésnek is teret adunk! Zöld Jövő kiállításunkat szakvezetéssel tekinthetitek meg majd pedig bevezetünk a túrázás világába. A MiniGuider Akadémián megszerzett tudást több korosztálynak is megfelelő szabadtéri „túraútvonalainkon” a gyarkolatban is kipróbálhatják a gyerkőcök. Programunk során nagy hangsúlyt fektetünk a környezet- és természetvédelemi valamint a fenntarthatósági ismeretek, és jó gyakorlatok átadására.

Program: vezetett Zöld Jövő Kiállítás + Mini Guider

Időtartam: kb 80 perc

Ár: 2.650 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

ZÖLD GYÍK PRO

Ha már többek vagytok, mint egy ügyesen cikázó zöld gyík, akkor próbáljátok ki a nehezített pályát! A szakvezetett kiállítás megtekintése után, színes, zenés filmen keresztül a túrázás szabályait sajátítjátok el, majd ezeket az ismereteket a gyakorlatban is kipróbáljátok a Gerenday Kert nagyszerű adottságait kihasználva. A kihívás nem más, mint térkép alapján sorrendben megtalálni az ellenőrzőpontokat és a hozzájuk kapcsolódó feladatot véghez vinni! Ha még több izgalomra vágytok csapatversenyt is szervezünk belőle!

Program: vezetett Zöld Jövő Kiállítás + Green Guider

Időtartam: kb 80 perc

Ár: 2.650 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

ÖKO GERI

Interaktív természetismeret óra a kedvenc őskrokodilunk ükükük..unokájával. Ez alkalommal a Gerenday Parkot más szemmel fogjuk megismerni. Egy-egy fára, mint egy nagy városra/ életközösségre/ gondoskodó nagymamára tekintünk. A séta során kapott szempontok és megfigyelések alapján egy új nézőpontot, “öko szemüveget” vihettek magatokkal, mely segít a mindennapok során meglátni az összefüggéseket, észrevenni a természet nyújtotta apró örömöket. A séta végén pedig kreatívan foglaljuk össze tapasztalatainkat, egy saját magunk készítette „öko szemüvegben”.

Program: Öko Guider + kézműves program

Időtartam: kb 80 perc

Ár: 2.950 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

80 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL

Ismerjétek meg kiállításunkat, kapjatok extra infókat csoportvezetőinktől, majd az általatok választott témában éljétek át a játékos tanulás lehetőségét. Legyen szó a vízről, hulladékokról, őskrokodilról vagy a mobilitásról mi tudás-alapú játékokkal, kisfilmekkel közelebb hozzuk őket hozzátok. A sok tanulás után pedig irány a nagyszerű kikapcsolódást nyújtó Gerenday Kert.

Program: vezetett Zöld Jövő Kiállítás + választott élményóra + választott Guider program

Időtartam: kb 120 perc

Ár: 3.800 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

SIRÁLY

Ismerkedjünk a vízzel, ismerkedjünk a Dunával! Szakvezetésünk a kiállításunk vizes témáira fókuszál, majd az élményóra keretében interaktív feladatokkal közelítjük meg a víz körforgását, a vízlábnyomot és a vizek védelmére hívjuk fel a figyelmet. Lesz kísérletezés, megdöbbentő képsorok és sok hasznos információ. Miután elméletben és kísérletekben átvettük a vízben rejlő lehetőségeket, a Lábatlani Sirályok Vízi Sportegyesület segítségével az igazi Dunát is megismerjük túrakenun vagy sárkányhajón. Igazán klassz program ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Program: vezetett Zöld Jövő Kiállítás + vizes élményóra + evezés a Dunán

Időtartam: kb 180 perc

Ár: 4.200 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

GERECSE GERI EXTRA

Egy program, ami összehozza a csapatot. Vezetett kiállítástúránkon fókuszba helyezzük a fenntarthatóságot, a klímaváltozást és a környezetvédelem alappilléreit. A GreenTeam csapatépítő programba pedig a környezeti és globális nevelés, valamint az interkulturális kommunikáció eszköztárát segítségül hívva állítottunk össze rövidebb és hosszabb játékos feladatokat. Nem egy szokványos feladványt, kvízt vagy tesztet kell megoldaniuk a résztvevőknek, inkább együttműködve, kreativitásukat, képzelő erejüket bevetve közösen ötletelhetnek. Közben a jókedvű szórakozás garantáltan nem marad el! Ezután pedig irány a Gerenday Kert, ahol kényelmes pokrócokon, párnákon egy igazi piknik élmény részese lehet a csapat – szendvicsek, zöldségek, gyümölcsök, limonádé és édesség vár Rátok.

Program: vezetett Zöld Jövő Kiállítás + GreenTeam csapatépítő + Gerenday Piknik

Időtartam: kb 150 perc

Ár: 5.250 Ft/fő ( minimum 10 fő esetén )

 

40 fő feletti csoportlétszám és élményóra választása esetén a Holcim Emlékház kiállítását ingyen szakvezetéssel mutatjuk be, így 3 csoportban mindenki számára biztosítható a programokon való teljesértékű részvétel. Igény estén segítünk a hozzánk való eljutás megszervezésében is.

Természetesen mindegyik csomaghoz választható még programelem. Kollégáink szívesen adnak tanácsot, válaszolnak kérdésekre!

IDŐPONTFOGLALÁS​

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.