Mini GUIDER - Gyermek túravezetői program

Családilag vagy egyénileg, csoporttal vagy osztálytársakkal kóstolj bele a túravezetők világába! Ezzel a programmal minden jelentkezőt bevezetünk a túravezetés rejtelmeibe, ahol megismerheti az elsősegélynyújtás alapismereteit, elsajátíthatja a terep- és térképtan alapfortélyait, a természetvédelem alappilléreit, és találkozhat az alap túrafelszereléssel rövid előadásunkon, majd gyakorlati „vizsga” keretében térképet és egy elektromos chipet adunk a kezébe, és indulhat a kihívás! A feladat: megtalálni az összes ellenőrző pontot a térkép segítségével! A helyszínt a gyönyörű, ősfás, 2 hektáros Gerenday Kert adja, ahol a mini túrátok során akár mókusainkkal, és rengeteg madarunkkal is szembe találkozhattok!

Változó nehézségű pályák, valódi kihívás, és végül sikerélmény! Várjuk egyéni és csoportos vendégeinket Magyarországon is egyedülálló programunkra! A program garantáltan 100%-ban biztonságos, hiszen a terep maximálisan körbekerített, és további figyelőpontokkal rendelkezik.

Ár: 1.400 Ft / fő

IDŐPONTFOGLALÁS

Csoportok érkezése esetén Ökocentrumunk minden nap nyitva áll! Csoportos látogatás esetén előzetes bejelentkezés szükséges.