Családi Felfedező Program

Szeretnéd ha a gyerkőc játszva ismerné meg a környezetvédelem alapkérdéseit? Ha élményeken keresztül tanulna vízről, erdőről és barlangokról? Jó volna, ha mindezek után családi móka következne a szabadban?

Gyere el hozzánk és válaszd a Családi Felfedező Programot!

Lehetőségetek lesz végigjárni, kipróbálni Zöld Jövő Kiállításunkat, mely megannyi interaktív játékkal és ismeretanyaggal vár Benneteket. Ezután egy Mini Guider túraismereti képzésen vehettek részt, mely gyerekekre hangolva adja át a túrázás szabályait. Mindeközben megismerkedtek a szabadtéri programrész lehetőségeivel, feladataival, információt kaptok a Gerenday Kertről. Utána pedig indulhat is a Mini Guider móka! Térkép és ellenőrző pontok segítségével meghódítjátok a kerti ösvényeket és időközben a kihelyezett információs táblákon sok-sok ismeretet gyűjthettek be az élővilágról.

A programra számoljatok jó 1,5-2 órát. Utána még beugorhattok az Emlékház Cukrászdába egy finom sütiért vagy kávéért, vagy a Platán Büfét is felkereshetitek, ha harapnivalóra vágytok.
 
A kalandvágyók előzetes bejelentkezéssel (5-7nap) extra programként egy 1-1,5 órás dunai vízitúrát is tehetnek, a bakancsos kirándulások kedvelői pedig a piros jelzésen eljuthatnak Pusztamarótig, mely 9km távolságban fekszik.
 
A kedvezményes programjegy ára 6500.- Ft (2 gyerkőc és 2 felnőtt). A család további gyerkőcei 600.-/fő áron vehetnek részt a programon.
 
Gyertek hozzánk a szeptemberi, októberi hétvégéken már pénteken délután, vagy tervezzetek egész napos kirándulást szombatra, vasárnapra.
 
Kérdezzetek tőlünk, ha úgy érzitek szükségetek van még információra.

További információ: